Covid-19

I dag lørdag d. 26.10.2020 har bestyrelsen modtaget meldingen om, at der er et klubmedlem som er testet positiv for Covid-19.

Bestyrelsen er informeret om navnet på den pågældende, men af GDPR mæssige hensyn og efter aftale ikke muligt for os at oplyse navnet.

Vores Covid-19 ramte klubkammerat har sidst været nede i klubben mandag d. 21.10.2020 eftermiddag samt aften. Vedkommende har benyttet: Klubstuen, WCer, omklædning.

Symptomerne hos den Covid-19 ramte er startet: Tirsdag d. 22.10.2020

Har du været i klubben i ovenstående tidsrum, og har været i nær kontakt med andre – defineret som under 1 meters afstand i mere end 15 minutter – bør du overveje at blive testet. Hvis du udviser symptomer skal du testes. Tal med din læge hvis du er i tvivl.

Du er altid velkommen til at kontakte formanden eller en fra bestyrelsen.

Vi skal alle have stort fokus på corona. Vi skal holde afstand, spritte af efter hver træning, Holde udstyr rent med sæbe og sprit. Også selvom det kan virke fjollet og anderledes. Vi skal alle hjælpe med at holde corona ude af vores klub, så vi kan blive ved med at have vores fantastiske klub og gode fællesskab. Husk vi er alle med til at hjælpe hinanden og gøre en forskel.

Klubben er blevet gjort rent to gange siden.

Brug meget gerne smittestop app.

På bestyrelsens vegne

Eske, formand

Udgivet i Forside.

Eske Christiansen