Velfærdsforeningen

Om Velfærdsforeningen

Velfærdsforeningen, eller VFF i daglig tale, står for at støtte det sociale liv i Aarhus Studenter Roklub. Vi sørger for, at der er kaffe, øl, sodavand og grillkul til daglig i klubben, så det altid er muligt at hygge sig før eller efter en rotur. Mangler der øl eller sodavand, så kontakt bestyrelsen, og mangler der kaffe eller grillkul, så køb det og husk at gemme kvitteringen, hvis du vil have dit udlæg refunderet.

Vi holder hvert år et par fester nede i klubben. Af faste fester kan vi nævne:

  • Cocktailfesten, hvor alle kommer i det pæneste tøj, og der er tjenere til at servere mad og drikkevarer.
  • Kaninfesten, som de nye kaniner arrangerer i samarbejde med VFF.
  • Julefrokosten, der er som julefrokoster er flest. Masser af snaps og godt humør.

Derudover plejer der også at være 2-3 andre små fester i løbet af året. Enten arrangeret af VFF eller af andre initiativrige roere.

Vi prøver desuden at holde små arrangementer i løbet af året såsom RO-lympiske Lege, Klubmesterskab og oplæg. Har du en god idé til et arrangement, så tøv ikke med at kontakte os. Alle forslag er velkomne, hvad end det er forslag til fester, foredrag, andre arrangementer, eller om det er noget, vi kunne købe til klubben.
Vi er også meget modtagelige for både ris og ros, da vi kun lærer, hvis vi bliver gjort opmærksomme på vores fejl. Vi har holdt mange fester, men det er ikke ensbetydende med, at vi gør det på den mest hensigtsmæssige måde.

Retningslinjer for fester

Disse er blot retningslinjer, men vi følger dem i langt de fleste tilfælde. Hvis der sker væsentlige ændringer, vil det blive annonceret i ASR-nyt sammen med festen.

Annoncering

Tidligst muligt og bredest muligt, dog mindst en måned før. ASR-nyt, ASRs facebookgruppe samt klubaftener vil indeholde så meget information, som vi nu har.

Tilmelding

Torsdag to uger før festen vil der være tilmelding til festen. Kl 19.00 hænges tilmeldingslisten op på opslagstavlen, hvor man skriver sig på ved den ønskede tjans. Når alle fremmødte medlemmer har skrevet sig på, kan ikke-fremmødte medlemmer tilmeldes. Hvis man tilmelder et andet medlem, er det en god idé at have fået en prioriteret liste med tjanser på forhånd.

Der er først til mølle på de forskellige opgaver.

Nedtagning

Oftest torsdag i samme uge som festen, men kan afhænge af f.eks. mad udefra. Se opslaget.

Afmelding

Hvis tilmeldingssedlen stadig hænger i klubben, skal du blot strege dig. Hvis den er taget ned, er din tilmelding bindende, hvilket betyder, at du kommer til at betale, medmindre en anden roer overtager din plads. Der kan være en venteliste eller et par sene tilmeldinger, så kontakt VFF for at høre om det er muligt at komme af med pladsen.

Sen tilmelding

Skriv en mail til VFF. Hvis der er plads, får du en, men der er ingen garantier.

Fortrykte tilmeldinger

Der er kun mulighed for at blive fortrykt, hvis man tager ansvaret for en gruppe, eller hvis man laver noget specielt sammen med andre, f.eks. tjenerstab. Posterne besættes inden tilmeldingen ophænges, så har du lyst til at være ansvarlig for en gruppe, så kontakt VFF hurtigst muligt.