Kontingent

Kontingentsatser i sæson 2024 er følgende:

  • Studerende: 1400,-
  • Seniorer: 1850,-
  • Passive: 200,-
  • 5-turs-kort (5 års anciennitet eller mere): 550,-
  • Skab på havnen: 50,-
  • 65+ medlemsskab: 1400,-
  • Nøglebrik til Brabrand: 125,-
  • Ph.d.-studerende tæller som seniorer

Kontingent betales normalt for en hel sæson (fra standerhejsning til standerhejsning). Se undtagelser med halvt kontingent nederst på siden.

Nye medlemmer

Når du melder dig ind i klubben så modtager du en faktura med anvisning om betaling via MobilePay, eller for de, som ikke benytter MobilePay et alternativ til denne måde at betale på. Du skal således IKKE overføre penge til klubbens konto (med mindre det er efter en eksplicit aftale med kassereren). Husk at man også skal betale et engangsbeløb for nøgle til klubhuset på 50 kr.

Eksisterende medlemmer

Pga. de store omkostninger har bestyrelsen vedtaget at stoppe brugen af PBS.

Hvis du er medlem på 2. år eller mere, vil du modtage en mail med et link til let betaling via MobilePay, eller for de, som ikke benytter MobilePay et alternativ til denne måde at betale på. Du skal således IKKE overføre penge til klubbens konto (med mindre det er efter en eksplicit aftale med kassereren). Sørg for, at vi har din emailadresse og få den opdateret, hvis du har skiftet den.

Undtagelser

Der er to undtagelser, som kan give lov til kun at betale halvt kontingent og begge gælder for overflyttere, altså folk som allerede har roet i en anden klub og ikke skal instrueres.

  1. Hvis man er overflytter og studerende, som er i Århus på udveksling i kun et enkelt semester, kan man bede om tilladelse til kun at betale halvt kontingent
  2. Hvis man er overflytter og først starter i klubben efter 1. september, kan man bede om tilladelse til kun at betale halvt kontingent

Udmeldelse

Hvis man skulle nå til den beslutning, at roning alligevel ikke var sagen, så sker udmeldelse ved at sende en mail til kasserer@asr.dk, hvor navn og medlemsnummer er angivet. Vi vil meget gerne høre baggrunden for udmeldelsen, så vi forhåbentlig kan gøre ASR endnu bedre for vores andre medlemmer.

Spørgsmål

Spørgsmål rettes til kassereren