Aktiviteter i ASR

I Aarhus Studenter Roklub tilbyder vi en lang række aktiviteter – udover den daglige roning og de mange sociale arrangementer og roture, som medlemmerne selv planlægger. Få et overblik over de faste aktiviteter her og se de præcise datoer i vores kalender.

Fællesroning

Der er fællesroning tirsdag, torsdag og søndag i sæsonen. Der er ingen tilmelding, man møder bare op, og så fordeler vi os i bådene. Fællesroning er alletiders mulighed for at lære andre roere at kende, både nye og gamle, og måske få nye ro-aftaler i hus. Ofte er der nogen, der spiser sammen eller drikker en øl eller sodavand efter fællesroning.

Mød op til fællesroning:
Tirsdag kl. 17.00
Torsdag kl. 18.00
Søndag kl. 12.00

Torsdagstons

Torsdagstons, også kaldet Motion+, foregår ligesom fællesroning. Dog er der tilmelding via Doodle, og fokus til torsdagstons er i højere grad at få pulsen op med forskellige ro-øvelser.

Torsdagstons er torsdag sidst på eftermiddagen. Det præcise tidspunkt fremgår af Doodle.

Fælles langture

I løbet af sæsonen bliver der afholdt en række fælles langture, ofte med overnatning. Blandt andet bliver der hvert år arrangeret sommerlangtur, hvor vi er afsted i en uge, gerne i udlandet. Der bliver også arrangeret en Kaninlangtur for nye medlemmer samt flere weekendture, f.eks. en traditionsrig løvfaldstur. Langturene er en oplagt mulighed for unikke rooplevelser, skøn natur, at få nære venner og et afbræk fra hverdagen.

Udover de ture, ASR arrangerer, er der også altid medlemmer, som selv arrangerer langture i løbet af sæsonen.

Læs mere om langtursroning her.

Træning på Brabrand Rostadion

På Brabrand Rostadion er der om sommeren fælles rotræning på søen tre gange i ugen. Man skal tilmelde sig på Doodle senest klokken 18 aftenen før, så bådene kan blive sat på forhånd.

Kom til træning på Brabrand sø:
Mandag kl. 17.30
Onsdag kl. 17.30
Lørdag kl. 9.00

Læs mere under Brabrand Rostadion.

Ergometertræning om vinteren

Året rundt er der selvfølgelig mulighed for at bruge vores ergometre. Men i vinterhalvåret er der også skemalagt fælles ergometertræning på Brabrand Rostadion. Her har vi adgang til 15 ergometre, og der er derfor tilmelding til arrangementet.  Der ligges et roprogram, der bliver ledet af en tagåre, som sørger for, at man ror sammen i takt, ligesom i en båd. Om onsdagen er der fællesspisning efter træningen.

Kom til vinter ergometertræning:
Mandag kl. 19.00
Onsdag kl. 17.30
Lørdag kl. 11.00

Vinter fredagssvømning

I vinterhalvåret har klubbens medlemmer mulighed for at svømme gratis i tidsrummet 20.00-21.30 hver fredag på Aarhus Svømmestadion, Ingerslevs Boulevard. Ordningen har vi sammen med andre roklubber, og vi skiftes til at sende en “bassinvagt”. Bagefter drikker vi som regel en øl eller to sammen.

Fester, fællesspisning og hygge

Vores velfærdsforening, VFF, afholder sociale arrangementer, som ikke nødvendigvis er relateret til roning. Det er blandt andet fællesspisning en gang om måneden, de bedste fester 3-4 gange om året, juleklip, foredragsaftener og meget mere.

Læs mere om Velfærdsforeningen her.

8 GP

ASR har siden 1999 stillet med mindst et hold til DFfR´s landsdækkende Otter Grand Prix. Om vinteren foregår det i hold på otte roere, der med ét ergometer dyster mod andre hold i forskellige discipliner.

Læs mere om 8 GP her.

Kaproning

Klubben har gennem tiden været repræsenteret ved mange kaproninger og regattaer. Fælles har været, at det har været de entusiastiske bådhold, der mest af alt selv har stået for organiseringen af deltagelsen. Vi ønsker at støtte kaproning – startgebyrer godtgøres. Men transport mv. er som udgangspunkt for deltagernes egen regning – det til trods har vi haft flere medlemmer med DM-medaljer om halsen! Så ønsker du at træne til og deltage i kaproning, er muligheden der. Det kræver selvfølgelig deltagernes egen indsats, også på det organisatoriske og økonomiske plan. Har du spørgsmål og ideer, så henvend dig til kaproningschefen.

Skitur, nytårsaften og andre arrangementer

Vi er altid åbne for nye arrangementer og gode ideér. Flere gange er der eksempelvist blevet arrangeret skiture, nytårsaften, biografture, restaurantbesøg og meget andet for vores medlemmer – og det er altid super hyggeligt! Så hvis du har ideer til andre tiltag vinter eller sommer, så hold dig ikke tilbage med at kontakte bestyrelsen.