Kunne du tænke dig at ro?

Glemte du vores Åbent Hus arrangementer, eller var du forhindret? Vil du gerne lære at ro? Så er der håb endnu!
Vi har i 2018 åben instruktion hver tirsdag, torsdag og søndag frem til midt i juni. Tøv dog ikke med at komme igang, du skal jo ud på mange gode ture i løbet af sommeren uden at have en instruktør på slæb 🙂

I april er instruktionstidspunkterne: Tirsdag kl 17.00, torsdag kl 17.00 og søndag kl 10.00

I maj er instruktionstidspunkterne: Tirsdag kl 17.00, torsdag kl 18.00 og søndag kl 10.00

I juni forventer vi at instruktionstidspunkterne bliver: Tirsdag kl 17.00, torsdag kl 18.00 og søndag kl 10.00, men hold lige øje her – de kan være vi rykker dem.

Inden du møder op, bør du være opmærksom på følgende:
– Det tager 7-10 instruktionsgange á 2-3 timer at få “ro-ret”, dvs. blive frigivet, så du kan ro hvorhen du vil, når du vil (når blot der er en styrmand i båden)
– Vi anbefaler, at du afsætter 1-2 gange om ugen til at ro, indtil du har fået ro-ret, for at sikre det bedst mulige forløb. Derefter kan du ro 7 gange om ugen eller én gang om måneden og alt derimellem – alt efter temperament.
– Det både blæser og regner i Danmark, og det ændrer sig næppe, blot fordi du melder dig ind i en roklub. Sørg altid for at have lag på lag tøj og regntøj med!
– Hvis du ikke har deltaget i et Åbent Hus-arrangement, er det en god idé at kontakte os, inden du møder op til instruktion, så vi sikrer, at vi har kapacitet til at instruere dig. Gerne på rekruttering@asr.dk
– I ASR ror vi udelukkende i inrigger- og outrigger-både – vi har ikke kajakker.
– Læs mere her på siden eller på vores facebookside.

Vi glæder os til at ro med dig!