Bådvedligehold vinter 2014-15

__ HOLDENE ER FORDELT __

Vinterklargøring går ud på at vi laver vedligehold, reparerer små og store skader og slid på vores både hen over vinteren. Bådene vil så stå som nye(?!) ved standerhejsning 2015.
At lave vinterklargøring er en obligatorisk del af at være i klubben – gør-det-selv er forudsætning for, at ASR kan være en af landets billigste roklubber … samtidig med den bedste! For dem med færrest km (ingen præcis grænse – holdene fyldes op ‘fra oven’ – men typisk 50-70 km) er deltagelse frivillig; det er det også for bestyrelsesmedlemmer og dem som ønsker at vedligeholde outrigger/Brabrand-både i stedet.  – Men har ofte set medlemmer som deltager alligevel. 🙂

Kort fortalt plan: Om fredagen stiller man bådene over i Aarhus Roklub, hvor vi har et opvarmet fællesværksted og lakeringsrum. Lørdag sliber man lak og reparer småting, samt første gang lak. Søndag som regel to gange lak – dog kan der forekomme reparationer også den dag. Samtidig er det selvfølgelig vigtigt få rigelig kage, kaffe og god frokost – klubben giver et bidrag på kr. 30,- pr. person til dette…. Tirsdag skal bådene hentes hjem, det skal ske inden kl. 18.00!

NOVEMBER : fre 7. – sø. 9.; fre. 21. – sø. 23.
DECEMBER : fre. 12. – sø. 14.
JANUAR : Fre. 2. – sø. 4.; fre. 9. – sø. 11.
FEBRUAR : fre. 20. – sø. 22.
MARTS : fre. 6. – sø. 8.

– De som vil tage/dele en tjans som formand for en weekend, vil som altid blive højt værdsat og belønnes med evig hæder! Hører I så fald gerne fra jer hurtigst muligt med ønsker til hvilke(n) weekend(er) og evt. både I foretrækker. (Årer er også i spil).

Link til GDoc regneark ligger på medlemssiden asr.dk/medlemmer og sendes med asr-nyt; mulige weekender kommer på på faneblade i bunden som man vælger og skriver sig på.. OBS pas på ikke at overskrive/slette, da hele dokumentet bliver redigerbart!

Tak, mvh og god arbejdslyst!
Simon, materielforvalter@asr.dk

Udgivet i Forside.

Simon Kvindal