Copenhagen Harbour Race

Hermed opfordres alle interesserede til at deltage i Copenhagen Harbour Race – et kaproningsstævne i Københavns Havn, fra Langebro til Sluseløbet og retur, i alt 6,5 kilometer.

Fra ASRs side stilles der traditionelt op i 8’er outrigger og 2’er inrigger, alt efter hvad som lader sig i gøre i forhold til interesse og tilmeldte.

Copenhagen Harbour Race løber af stablen lørdag d. 11. oktober. Regler og krav til de forskellige løb kan ses på følgende link: http://www.copenhagenharbourrace.dk/regler – vigtigst er det at bemærke, at der IKKE kræves langtursstyrmandsret blandt besætningen for at stille op i 2’er inriggerløbet.

Klubben sørger for at lave en samlet tilmelding af ASRs deltagere, når de endelige bådhold engang er sat og klubben betaler i udgangspunktet startgebyret for alle deltagende både.

Hvis du kunne tænke dig at deltage i Copenhagen Harbour Race, så udfyld doodlen herunder inden d. 10. september. Herefter udsendes mere information om, hvordan og hvorledes træningen til løbet kommer til at foregå. Link til doodle: http://doodle.com/q6tuvmhuq63nm82r.

Yderligere kan programmet for Copenhagen Harbour Race ses her: http://www.copenhagenharbourrace.dk/.

Kontakt rettes til undertegnede på enten kasserer(snabel-a)asr.dk eller troelsmahneke(snabel-a)gmail.com.

PBV

Troels

Udgivet i Forside.

admin2