Vinteraktiviteter

Vinterroning

Vi går ikke i hi om vinteren. Roning kan faktisk dyrkes året rundt. Den officielle sæson går dog fra ca. 1. april til ca. 1. november, men der er også både på vandet om vinteren. Når man skal ro om vinteren, træder særlige forholdsregler i kraft. Se disse under Reglementer. Er man ikke lige til vinterroning, kan vi bl.a. tilbyde ergometertræning og svømning i klubregi. Desuden går vintermånederne med klargøring af bådene til næste sæson, som kræver en del slibning og lakering.

Fredagssvømning

I vinterhalvåret har klubbens medlemmer mulighed for at svømme i tidsrummet 20.00-21.30 hver fredag på Aarhus Svømmestadion, Ingerslevs Boulevard. Ordningen har vi sammen med andre roklubber, og vi skiftes til at sende en “bassinvagt”. Bagefter drikker vi som regel en øl eller to sammen. Husk en 20’er til skabet i omklædningen.

Brabrand Rostadion om vinteren – ergometertræning

Brabrand Rostadion har et motionsrum med romaskiner, vægte til styrketræning, sauna samt et glimrende køkken. Træningsfaciliterne står til rådighed hele året, men bliver flittigst brugt i vinter halvåret. Her er der mulighed for at træne målrettet eller blot at holde formen. Se i kalenderen her på hjemmesiden, hvornår ASR har reserveret motionsrummet.

Skitur og andre arrangementer

Om vinteren laver vi, som om sommeren, også andre ting sammen end at ro. De seneste år der der f.eks. blevet arrangeret en fælles skitur. Har du ideer til andre tiltag vinter eller sommer, så hold dig ikke tilbage med at kontakte aktivitetsudvalget.

skitur