Kaproning

Indholdet overført til ny adresse : asr.dk/brabrand .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Sommer

Mandag og onsdag 17:30, lørdag kl. 9:00, omklædt på Brabrand rostadion. Tilmeldingen på doodles er bindende fra aftenen før kl. 18, hvor en sætter både/hold. Sørg for at angive et navn alle kan genkende. Bådsætning/plan meddeles som kommentar til månedens doodle-skema (herover). Husk:

  • at have fornuftigt/skifte-tøj med – der vil ofte være mere vandpjask end i inrigger, og nogen gange vil vi træne indenfor pga. vejr eller både+mandskab ikke går op.
  • relativt korte negle på venstre hånd, ellers kradser de den højre, når man ror to årer…
  • evt. klipklapper/sandaler – der er faste sko i bådene og man har derfor kun strømper på.

Vinter

Brabrand Rostadion har et motionsrum med romaskiner, vægte til styrketræning, sauna samt et glimrende køkken. Træningsfaciliteterne står til rådighed hele året, og bliver flittigst brugt i vinterhalvåret. Her er der mulighed for at træne målrettet eller blot at holde formen. Se i kalenderen her på hjemmesiden, hvornår ASR har reserveret motionsrummet. Husk at rengøre ergometer efter brug med hhv. sprit på håndtag og sæde, og rent vand på skinnen.

Kaproning på Brabrand Søen

Klubben har gennem tiden været repræsenteret ved mange kaproninger og regattaer. Fælles har været, at det har været de entusiastiske bådhold, der mest af alt selv har stået for organiseringen af deltagelsen. Vi ønsker at støtte kaproning – startgebyrer godtgøres. Men transport mv. er som udgangspunkt for deltagernes egen regning, akkurat som havde det været en langtur – det til trods har vi haft flere medlemmer med DM-medaljer om halsen! Så ønsker du at træne til og deltage i kaproning, er muligheden der. Det kræver selvfølgelig deltagernes egen indsats, også på det organisatoriske og økonomiske plan. Har du spørgsmål og ideer, så henvend dig til kaproningschefen. Ud over roning på bugten har vi adgang til glimrende uden- og indendørs træningsfaciliteter ved Brabrand Sø. Brabrand Rostadion ligger godt 6 km. vest for centrum og byder på en 2 km kaproningsbane i smukke omgivelser.

Email liste

Vi har en e-mail-liste for dem der vil holdes orienteret om/planlægge outriggerroning eller ergometertræning på Brabrand – sendes til asr-kap@googlegroups.com og fordeles så til gruppens deltagere. Sig til kaproningschef hvis du vil med på listen.