Instruktion

Infoaften – er afholdt for i år den 28/3 2019

Der var god tilslutning til årets infoaften, og mange meldte sig straks på instruktion.

Hold øje med datoen for infoaften til næste rosæson, der kommer her på hjemmesiden omkring februar 2020.

Få et tip om datoen ved at skrive dig op her

Instruktionsopstart…  er slut for 2019

Der er afholdt to gode instruktions-dage (søndag den 7. og lørdag den 13. april 2019). Det var heldagsarrangementer, hvor deltagerne kom godt igang med roningen uden stress og jag. Her mødtes nystartede roere (kaldes “kaniner”) og en flok glade instruktører.

Vi afholdt også en hel instruktionsweekend den 11.-12. maj, hvor der blev givet ekstra gas på både det sociale og instruktionen for at sikre at de, som starter lidt senere, også når at blive færdige med instruktionen og inkluderet i klubbens dejlige sociale liv.

Der er ikke ubegrænset plads på disse intro-dage og tilmelding til instruktionschef@asr.dk er påkrævet. Samme adresse skriver man til, hvis man ikke kan deltage disse dage, men gerne vil starte med at ro med os, så samler vi mindre grupper til “skæve” intro-hold. OBS! Vi tager ikke flere “skæve” opstarter ind efter den 12. maj.

Instruktionsforløb

I løbet af foråret og starten af sommeren holder vi instruktion på faste tidspunkter hver

  • tirsdag kl. 17.00
  • torsdag kl. 18.00
  • søndag kl. 10.00

Til disse instruktionsgange er der ikke tilmelding – her møder man blot op. Dog skal man, inden man kan komme disse dage, have deltaget på enten intro-dag eller intro-hold.

Man skal typisk deltage i 7-10 instruktionsgange, før man har gennemført instruktionsforløbet og kan frigives som almindelig roer, der frit kan deltage i alle roaktiviteter i klubben. Man skal dog også aflægge en 300 m svømmeprøve og vise, at man kan iføre sig redningsvest i vandet (i svømmehallen).

Vi anbefaler, at man forsøger at afsætte to gange om ugen til roning i opstarten, så glemmer man ikke for meget fra gang til gang under oplæringen.

Indmeldelse og kontingent

Inden vi tager dig med på vandet første gang, indfører vi dig i vore medlemskartotek – det er god skik ift. søfartsbestemmelserne, så man ved præcis, hvem der har været med ombord på båden i tilfælde af en ulykke (dem har vi nu aldrig oplevet nogen alvorlige af i ASR).

Du vil dog ikke blive afkrævet at betale kontingent, før du har deltaget i instruktion to gange, så du har en chance for at prøve roningen af, før du binder dig økonomisk.

Kontingenterne er beskrevet her: Kontingent

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, så skriv til instruktionschef@asr.dk

De bedste hilsner

Jacob, Instruktionschef