Instruktion

På grund af Covid-19 foranstaltningerne ved vi endnu ikke hvornår eller hvordan vi kan afholde infoaftner eller gennemføre instruktion.

Vi skriver her så snart vi ved mere og sender en mail til alle der havde tilmeldt sig et af de aflyste arrangementer. Hvis du også vil have et praj så skriv dig på Giv mig et praj!

Infoaftener – der afholdes to i 2020

Der er i år to muligheder for at komme til info-aften og få en præsentation af hvilke muligheder roklubben tilbyder samt at møde nogle af os der begejstrede ror her allerede.

Der er ikke nødvendigt at tilmelde sig infoaften, man kan blot møde op, men det vil være rart for os hvis du tilmelder dig, hvis du ved at du kommer så vi ved hvor meget kage vi skal bage 😉

Infoaften den 17. marts: AFLYST PGA COVID-19 FORANSTALTNINGER

Infoaften den 16. april: AFLYST PGA COVID-19 FORANSTALTNINGER

Instruktionsopstart – fire mulige opstartsdatoer i 2020

Vores instruktionsopstartsdage er lørdage og søndage, hvor hele dagen (9-16) benyttes til at komme godt igang med roning både med information og øvelser på land, masser af social interaktion og ikke mindst at komme på vandet og mærke hvad det hele handler om. Der er god tid til at tingene foregår uden stress og jag og der er tid til at I lærer hinanden og instruktørerne at kende.

Vi tilbyder følgende dage:

Instruktionsopstart den 29. marts: AFLYST PGA COVID-19 FORANSTALTNINGER

Instruktionsopstart den 4. april: AFLYST PGA COVID-19 FORANSTALTNINGER

Instruktionsopstart den 25. april: AFLYST PGA COVID-19 FORANSTALTNINGER

Instruktionsopstart den 3. maj: AFLYST PGA COVID-19 FORANSTALTNINGER

Tilmeldingen er bindende i den forstand at vi forventer at du melder dig fra igen (ved at skrive til instruktionschef@asr.dk), hvis du efter tilmelding bliver forhindret i at deltage.

Der er ikke ubegrænset plads på disse opstartsdage, så tøv ikke med at melde dig til den dag du helst vil starte.

Instruktionsforløb

I løbet af foråret og starten af sommeren holder vi instruktion på faste tidspunkter hver

  • tirsdag kl. 17.00
  • torsdag kl. 18.00
  • søndag kl. 10.00

Til disse instruktionsgange er der ikke tilmelding – her møder man blot op (til tiden!). Dog skal man, inden man kan komme disse dage, have deltaget på enten intro-dag eller intro-hold.

Man skal typisk deltage i 7-10 instruktionsgange, før man har gennemført instruktionsforløbet og kan frigives som almindelig roer, der frit kan deltage i alle roaktiviteter i klubben. Man skal dog også aflægge en 300 m svømmeprøve og vise, at man kan iføre sig redningsvest i vandet (i svømmehallen).

Vi anbefaler, at man forsøger at afsætte to gange om ugen til roning i opstarten, så glemmer man ikke for meget fra gang til gang under oplæringen.

Indmeldelse og kontingent

Inden vi tager dig med på vandet første gang, indfører vi dig i vore medlemskartotek – det er god skik ift. søfartsbestemmelserne, så man ved præcis, hvem der har været med ombord på båden i tilfælde af en ulykke (dem har vi nu aldrig oplevet nogen alvorlige af i ASR).

Du vil dog ikke blive afkrævet at betale kontingent, før du har deltaget i instruktion to gange, så du har en chance for at prøve roningen af, før du binder dig økonomisk.

Kontingenterne er beskrevet her: Kontingent

Ofte stillede spørgsmål – og svar naturligvis

Jeg kan ikke deltage i nogen af infoaftenerne, kan jeg starte alligevel?

  • Jeps. Infoaftenerne er et uforpligtende tilbud. Du kan melde dig til en af instruktionsdagene uden at have deltaget i en infoaften.

Jeg kan simpelthen ikke deltage på nogen af de fire instruktionsopstartsdage, men vil gerne begynde at ro, hvad gør jeg?

  • Du kan skrive til instruktionschefen, Jacob, på instruktionschef@asr.dk og så vil du komme på en liste af nye roere med “skæv” opstart. OBS! Vi tager ikke flere “skæve” opstarter ind efter den 14. maj.

Jeg har roet før, skal jeg deltage i instruktionen?

  • Nej ikke nødvendigvis. Du skal ud på en rotur eller to og fremvise et overflytterbevis for at få overført din roret uden instruktion, men vi anbefaler at du deltager i et par instruktionsture, da det er en herlig måde at komme ind i klubben sammen med flokken af de nye roere.

I’m foreign and I do not speak danish, can I join the club anyway?

  • Absolutely! We always have a couple of new rowers that do not speak danish but expect to be required to speak and understand english and you will have to learn a bit of danish to be able to understand and give the commands used during rowing in danish.

Øvrige spørgsmål

Hvis du har andre spørgsmål, så skriv til instruktionschef@asr.dk

De bedste hilsner

Jacob, Instruktionschef