Instruktion

Infoaften

Der er mulighed for at deltage i info-aften den 28/3 2019 fra kl 20 til 21 på Fiskerivej 7 i Aarhus.

Her kan du høre om ronings fortræffeligheder i forhold til fælleskab, oplevelser, motion og friluftsliv.

Meld gerne til på instruktionschef@asr.dk, så vi ved, hvor mange vi skal bage kage til 🙂

Instruktionsopstart

Der er planlagt to instruktions-intro-dage søndag den 7. og lørdag den 13. april 2019. Det er heldagsarrangementer, hvor deltagerne kommer godt igang med roningen uden stress og jag.

Her vil man møde andre nystartede roere (kaldes “kaniner”) og en flok glade instruktører.

Der er ikke ubegrænset plads på disse intro-dage og tilmelding til instruktionschef@asr.dk er påkrævet. Samme adresse skriver man til, hvis man ikke kan deltage disse dage, men gerne vil starte med at ro med os, så samler vi mindre grupper til “skæve” intro-hold.

Instruktionsforløb

I løbet af foråret og starten af sommeren holder vi instruktion på faste tidspunkter hver tirsdag, torsdag og søndag. (Tidspunkterne er endnu ikke helt fastlag, men offentliggøres på denne side senest et par uger før instruktionen starter).

Til disse instruktionsgange er der ikke tilmelding – her møder man blot op. Dog skal man, inden man kan komme disse dage, have deltaget på enten intro-dag eller intro-hold.

Man skal typisk deltage i 7-10 instruktionsgange, før man har gennemført instruktionsforløbet og kan frigives som almindelig roer, der frit kan deltage i alle roaktiviteter i klubben. Man skal dog også aflægge en 300 m svømmeprøve og vise, at man kan iføre sig redningsvest i vandet (i svømmehallen).

Vi anbefaler, at man forsøger at afsætte to gange om ugen til roning i opstarten, så glemmer man ikke for meget fra gang til gang under oplæringen.

Indmeldelse og kontingent

Inden vi tager dig med på vandet første gang, indfører vi dig i vore medlemskartotek – det er god skik ift. søfartsbestemmelserne, så man ved præcis, hvem der har været med ombord på båden i tilfælde af en ulykke (dem har vi nu aldrig oplevet nogen alvorlige af i ASR).

Du vil dog ikke blive afkrævet at betale kontingent, før du har deltaget i instruktion to gange, så du har en chance for at prøve roningen af, før du binder dig økonomisk.

Kontingenterne er beskrevet her: Kontingent

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, så kom gerne til vores info-aften eller skriv til instruktionschef@asr.dk

De bedste hilsner

Jacob, Instruktionschef