Instruktion

På grund af Covid-19 foranstaltningerne er hele vores instruktionsforløb og optagelse af nye medlemmer lavet om i forhold til tidligere.

Der er informationsmøder med tilmelding, se mere her: Åbent hus og instruktion er nu endelig muligt

Venteliste for optagelse findes her: Venteliste

Man vil i år på grund af de meget begrænsede instruktionsmuligheder IKKE få mulighed for en prøvetur før man melder sig ind. Vi prioriterer de nye medlemmer som dedikerer sig og betaler et kontingent. Dvs når vi har en plads til et nyt medlem hos en instruktør tager vi kontakt til den øverste fra ventelisten og tilbyder vedkommende at starte mod at vedkommende betaler kontingent.

Kontingenterne er beskrevet her: Kontingent

Ofte stillede spørgsmål – og svar naturligvis

Jeg har roet før, skal jeg deltage i instruktionen?

  • Nej ikke nødvendigvis. Du skal ud på en rotur eller to og fremvise et overflytterbevis for at få overført din roret uden instruktion, men vi anbefaler at du deltager i et par instruktionsture, da det er en herlig måde at komme ind i klubben sammen med flokken af de nye roere.

I’m foreign and I do not speak danish, can I join the club anyway?

  • Absolutely! We always have a couple of new rowers that do not speak danish but expect to be required to speak and understand english and you will have to learn a bit of danish to be able to understand and give the commands used during rowing in danish.

Øvrige spørgsmål

Hvis du har andre spørgsmål, så skriv til instruktionschef@asr.dk

De bedste hilsner

Jacob, Instruktionschef