Fælleslangtur til Tunø

Så er der langtur – tilmelding hænger i klubben fra fredag d 27/5. Turen er for alle med roret, vær opmærksom på at distancen er ca. 40 km dagligt.

FÆLLESLANGTUR TIL TUNØ

den (10)-11-12.juni 2016

SÅ SKER DET – TOUR DET SPOT EN SÆL. SKAL DU MED?

JA – SELVFØLGELIG SKAL DU DET!

Turen går igen i år til den lille hyggelige ø, Tunø, via Tunø knob, hvor der er mulighed for at se sælerne sole sig i lavvandet. Turen er som udgangspunkt en 2-dages tur (lørdag-søndag); men man kan også tage af sted allerede fredag og bruge lørdagen på at udforske Samsø.

Vi overnatter på Tunøs hyggelige campingplads, der ligger lige ud til vandet. Om aftenen vil der blive tændt op i grillen, og efter en fremragende middag vil det være muligt at gå en tur op på den lokale kro for at få en godnat-øl (eller to?), inden man går til ro i vores fantastiske medbragte hytter (læs: telte).

Når morgendagen atter melder sin ankomst, kan man starte dagen med en dukkert i det dejlige Kattegat, som er lige uden for døren (hvis man har vendt sin ’hytte’ rigtigt). Husk derfor badehåndklæde, bikini, badeshorts, badedyr samt solcremen og masser af godt humør for:

TUNØ! HERE WE COME!!! 

Der er to muligheder:

  • En to-dages tur: Tag afsted til Tunø lørdag og overnatter til søndag
  • En tre-dages tur: Tag afsted til Tunø fredag og overnatter til søndag. Lørdagen bruges på at udforske den sydlige del af Samsø efterfulgt af fælles aftensmad med de nyankomne.
Udgivet i Forside.

Charlotte Graversen