Velfærdsforeningen

Hele bestyrelsen:
Velfærdsforeningen
Formand:
Donni Fabila Nørgaard
42220050

Kasserer:
Malene Kjærsgaard Sørensen

Menige medlemer:
Nicolaj Kold Zefting
Helene Mathilde Larsen
60101648
Peter Stig Wærum

Suppleanter: 
Marie Buchardt

Links:
Vedtægter

Generalforsamlingsreferat 2015

Referater 15/16

Om Velfærdsforeningen

Velfærdsforeningen, eller VFF i daglig tale, står for at støtte det sociale liv i Aarhus Studenter Roklub. Vi sørger for at der er kaffe, øl, sodavand og grillkul til dagligt i klubben, så det altid er muligt at hygge sig før eller efter en rotur. Mangler der øl eller sodavand, så kontakt bestyrelsen eller den ølansvarlige (nummeret kan findes på køleskabet), og mangler der kaffe eller grillkul, så smut i Kiwi og husk at gemme kvitteringen hvis du vil have dit udlæg refunderet.

Vi holder hvert år et par fester nede i klubben. Af faste fester kan vi nævne:

  • Cocktailfesten, hvor alle kommer i det pæneste tøj og der er tjenere til at servere mad og drikkevarer.
  • Kaninfesten, som de nye kaniner arrangerer i samarbejde med VFF.
  • Julefrokosten, som er som julefrokoster er flest. Masser af snaps og godt humør.

Derudover plejer der også at være 2-3 andre små fester i løbet af året. Enten arrangeret af VFF eller af andre initiativrige roere.

Vi prøver desuden at holde små arrangementer i løbet af året såsom RO-lympiske Lege, Poolparty og Klubmesterskab. Har du en god idé til et arrangement, så tøv ikke med at kontakte os. Alle forslag er velkomne, hvad end det er forslag til fester, foredrag, andre arrangementer, eller om det er noget vi kunne købe til klubben.
Vi er også meget modtagelige for både ris og ros, da vi kun lærer, hvis vi bliver gjort opmærksomme på vores fejl. Vi har holdt mange fester, men det er ikke ensbetydende med, at vi gør det på den mest hensigtsmæssige måde.

Retningslinjer for fester

Disse er blot retningslinjer, men vi følger dem i langt de fleste tilfælde. Hvis der sker væsentlige ændringer vil det blive annonceret i ASR-Nyt sammen med festen.

Annoncering

Tidligst muligt og bredest muligt, dog mindst en måned før. ASR-Nyt, hjemmesiden, ASRs facebookgruppe og klubaftener vil indeholder så meget information som vi nu har.

Tilmelding

Torsdag to uger før festen vil der være tilmelding til festen. Inden kl 19.00 skal alle opmødte medlemmer lægge en seddel med deres navn, mail og mobilnummer i en skål. Hvert opmødte medlem kan derefter repræsentere et ubegrænset antal ikke-opmødte medlemmer ved at lægge en seddel med deres navn, mail og mobilnummer i skålen også. Én seddel per ikke-opmødte medlem.Kl 19.00 foretages der så tilmelding til festen i tilfældig rækkefølge ved at en fra VFF trækker sedler fra skålen. Navnet på sedlen læses op og hvis personen er til stede, må høn skrive sig på den ønskede gruppe, Hvis personen ikke er til stede, har det opmødte medlem, der lagde sedlen i skålen, ansvaret for at tilmelde det ikke-opmødte medlem. Så hvis man repræsenterer et andet medlem er det vigtig at have fået en prioriteret liste med grupper på forhånd.

Hvis der stadigvæk er ledige pladser til festen efter at alle sedler er blevet trukket, vil tilmeldingssedlen blive hængt op på opslagstavlen og der vil være først til mølle på de resterende pladser.

Nedtagning

Oftest torsdag i samme uge som festen, men kan afhænge af fx mad udefra. Se opslaget.

Afmelding

Hvis tilmeldingssedlen stadig hænger i klubben skal du blot strege dig. Hvis den er taget ned er din tilmelding bindende hvilket betyder, at du kommer til at betale, medmindre en anden roer overtager din plads. Der er ofte en venteliste eller et par sene tilmeldinger, så kontakt VFF for at høre om det er muligt at komme af med pladsen.

Sen tilmelding

Skriv en mail til VFF. Hvis der er plads får du en, men der er ingen garantier.

Fortrykte tilmeldinger

Der er kun mulighed for at blive fortrykt hvis man tager ansvaret for en gruppe eller hvis man laver noget specielt sammen med andre, fx Tjenerstab og Julekor. Posterne besættes inden tilmeldingen ophænges, så har du lyst til at være ansvarlig for en gruppe, så kontakt VFF hurtigst muligt.