Vinterklargøring

Vinterklargøring går ud på at vi laver vedligehold, reparerer små og store skader og slid på vores både henover vinteren. Bådene vil så stå som nye ved standerhejsning 2017.

At lave vinterklargøring er en obligatorisk del af at være i klubben – gør-det-selv er forudsætning for, at ASR kan være en billig roklub … samtidig med den bedste! For dem med færrest km (ingen præcis grænse – holdene fyldes op ‘fra oven’ af km-listen indtil det nødvendige antal deltagere er nået) er deltagelse frivillig; Dvs har du roet mere end typisk 50 km, er der sandsynlighed for at få tildelt en tilfældig weekend, hvis man ikke selv melder sig på. Undtaget er også bestyrelsesmedlemmer og dem som ønsker at vedligeholde outrigger/Brabrand-både i stedet. – Men har ofte set medlemmer som deltager alligevel. 🙂

Kort fortalt plan: Onsdag vaskes bådende grundigt, fredagen køre man bådene over i Aarhus Roklub, hvor vi har et opvarmet fælles værksted og lakeringsrum. Lørdag sliber man lak og reparer småting, samt første gang lak. Søndag som regel to gange lak – dog kan der forekomme reparationer også den dag. Samtidig er det selvfølgelig vigtigt at få rigelig kage, kaffe og god frokost – klubben giver et bidrag på kr. 30,- pr. person til dette…. Tirsdag skal bådene hentes hjem, det skal ske inden kl. 17.00!

Skriv jer på her: http://www.asr.dk/medlemmer/

Udgivet i Forside, Kun for medlemmer.

Eske Christiansen